SEEDS-Messut

19.3.2018 / Tapahtumat / Juho Metsävuori

Hacklab osallistuu Hubin tiloissa järjestettävään yhteiskunnallisen yrittäjyyden messuille, jossa on työpajoja, näytteilleasettajia yrityksistä ja yhdistyksistä sekä puhujia. Lisätietoa messujen Facebook sivuilta.

Image may contain: text

Aukioloajat:

pe 23.3 11-17

la 24.3 12-18

Sijainti:

Eerikinkatu 7

3. kerros

Kevätkokous 3.4.2018

13.3.2018 / Yleinen / Mika Terhokoski
Järjestämme Hacklab Turku Ry:n sääntömääräisen kevätkokouksen 3.4.2018. Kokous pidetään yhdistyksen tiloissa kello 19:00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään säätömääräiset kohdat ja päätetään yhdistyken kanta Suomen hacklabien kattojärjestöön liittymisestä.

Terveisin

Hacklab Turun hallitus

World Create Day 2018

7.3.2018 / Yleinen / Niko Peltoniemi

Turku Hacklab osallistuu 17.3.2018 järjestettävään World Create Day -tapahtumaan. World Create Dayn tarkoitus on saada kaikki tekemään, luomaan ja keksimään.

World Create Day @ Turku Hacklab on kaikille avoin tapahtuma ja hyvä tilaisuus tulla tutustumaan Labin toimintaan ja tyyppeihin.
Ovet aukeavat klo 12:00

Tervetuloa!

Mukana menossa:

HSF 2018

6.3.2018 / Yleinen / Juho Metsävuori

Tänävuonna HSF järjestettiin poikkeuksellisesti Jyväskylässä instanssi lanitapahtuman yhteydessä.

Lanipaikkana toimi Schildtin lukio.

Jossa labien käyttöön oli varattu tapahtumapaikkana toimivan koulun yläkerta.

Ohjelmana oli perinteisen saunomisen, robokisan yms. läbitoiminnan lisäksi Instanssin puolesta demo/grafiikka/musiikikompoja ja suuresti läbiläisiä kiinnostanut tietoturvan ctf-haaste jossa tavoitteena oli etsiä tunnussanoja virtuaalikoneilta hyödyntämällä erinäisiä haavoittuvuuksia ennaltasuunnitelluissa skenaarioissa.

Myös valokuvaus oli suosittua.

Hacklab.fi Matrix -palvelin

4.1.2018 / Palvelin, Yleinen / Lauri Hakkarainen

Halusimme ottaa käyttöön hakkeriystävällisen avoimen lähdekoodin Matrix keskusteluprotokollan. Loimme hacklab.fi -domainille palvelimen ja perustimme Turku Hacklabille kanavan #turku:hacklab.fi.

Mukaan voit liittyä minkä tahansa Matrix-palvelimen tunnuksilla, varsin hyvä vaihtoehto on luoda tunnukset viralliselle matrix.org -palvelimelle. Palvelu on koekäytössä ja mikäli se todetaan hyväksi, siirrymme käyttämään sitä laajemmin.

Tervetuloa keskustelemaan!