Hinnasto

• Jäsenyys maksaa 30€/vuosi.
  • Jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia labille oma avain. Avainvuokra on 35€/kk. Avaimella voit käydä labilla milloin sinulle itsellesi sopii parhaiten.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu parhaiten tilisiirtona yhdistyksen tilille tai käteisellä jollekin Hacklab Turku ry:n jäsenelle – mieluiten rahastonhoitajalle. Yhdistyksen tilinumero on FI73 4309 0010 1942 98 ja saaja on “Hacklab Turku ry”. Maksaessasi kirjoita viestikenttään lyhyesti mitä olet maksamassa. Esimerkiksi “Jäsenmaksu 2016″.

Huom! Tilisiirroissa oletamme, että maksaja käyttää omaa tiliään. Mikäli näin ei ole, lisää viestikenttään ehdottomasti myös henkilöiden nimet, joiden puolesta maksat jotain. Muutoin emme osaa kirjata maksua oikealle henkilölle, vaan maksu luetaan maksavan tilin haltijan hyväksi.

Huom! Jos olet liittymässä uudeksi jäseneksi, älä maksa ennen kuin olet saanut hyväksynnän hallitukselta. Sääntöjemme mukaan hallituksen täytyy aina ensin hyväksyä uudet jäsenet.

Tiedoksi avaimen haltijoille: Avainvuokraa kerätään kolme kertaa vuodessa (4kk jaksoina). Voit kuitenkin halutessasi maksaa koko vuoden vuokran (12 * 35€ = 420€) kerralla.